bootstrap modal form

OERGONDISCHE BELEVING
voor onze gasten

Het team van OerBBQ heeft een enorme passie voor koken in en met de natuur. Gefascineerd door onze voorouders die hun voedsel wisten te bereiden met alleen de natuur, rook, vuur en vers voedsel tot hun beschikking.

Die sfeer, die authentieke manier van bereiden van puur, eerlijk en gezond voedsel, die oerbeleving brengen wij mee naar uw bedrijfsfeest, trouwfeest of evenement.

Met onze 7 meter lange BBQ smoker geven wij jouw feest een smokey tintje en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Mijlenver verwijderd van magnetrons, ovens, steamers, kant en klaar maaltijden, conserveringsmiddelen, geur- en smaakstoffen.

Onze Passie

Wij delen een enorme passie voor koken, eerlijke smaakvolle producten bereiden op een zo puur mogelijke manier. We genieten van smaak, kwaliteit en goede sfeer. Op een van onze reizen in Amerika, tijdens een barbecue contest is de 'smellende' begonnen. Daar is het vuurtje gaan smeulen en is de liefde voor het echte 'oerbarbecueen' ontstaan. Niet de gewone doorsnee barbecue, nee hier zagen we 'smokers' en 'slow cookers'. Een trein van rook- en grillcompartimenten waarin de meest heerlijke stukken vlees op diverse temperaturen lagen te garen. Het zien van deze stoere apparaten en de geur van geroosterd en gerookt vlees maakte enorme indruk op ons. Dat was pas echt barbecue├źn! Die sfeer, die geur en die smaakbeleving wilden we mee naar Nederland nemen.

In Nederland hadden we al snel onze eerste BBQ aangeschaft. Op basis van de ervaringen met deze eerste BBQ, hebben wij onze eisen en wensen vertaald in onze zelf ontworpen 'smokertrailer'. We hebben veel aandacht besteed aan bepalen van verschillende temperaturen, garingen, kruiden en de juiste verhouding houtskool/hout. Onze topgerechten serveren we nu met trots aan jou. Wij zorgen voor een 'Oergondische Beleving' van smaak en sfeer op ieder evenement of feest.

Neem contact met ons op om een oergondische tint aan jouw feest te geven.

OerBBQ op Social Media

l>