bootstrap button

Het vleespakket

De ervaring van de smokertrailer bij jou thuis? Dat is nu mogelijk op ieder moment dat jij graag wil. Hiervoor hebben wij het OerBBQ vleespakket samengesteld. Lees verder op deze pagina over de bereiding, inhoud en waar jij jouw pakket kunt kopen.

Bereidings-advies
Vleespakket

In deze video legt chef Iwan Janssen stap voor stap uit hoe jij thuis een geweldige BBQ kunt verzorgen door gebruik te maken van het OerBBQ Vleespakket. 

Dit pakket is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en op onze smoker trailer voorgegaard. Een ware smaaksensatie.

Wat zit er in het vleespakket?

VleesHoeveelheidOmschrijvingIngrediëntenAllergenenBereiding
Black Angus Burger5 stuksBlack Angus Burgers bestaan volledig uit rundvlees van het Black Angus rund en dat zult u proeven. De heerlijk sappige en licht zoete burger heeft op de OerBBQ-smoker voorgaring gehad met lichte rook. Grill deze op direct vuur af en serveer op een geroosterd broodje met een beetje sla, verse peterselie en rode ui. Saus heeft deze burger niet nodig maar kan wel.Rundvlees, tomaten, azijn, suiker, zout, peper, paneermeel, ui, wortel, paprika, selderij, koriander, gember, foelie, kruidnagel, ascorbinezuurGluten, Soja, Selder, Mosterd, Sesam, MelkDe burgers afgrillen waarbij het vlees regelmatig gedraaid moet worden tot het mooie bruin gekleurd en krokant is.
Grilled Chicken500 gramBasis van de Grilled Chicken is kippendijvlees, dit malse stuk vlees heeft meer marmering (vet) dan bijvoorbeeld kipfilet. De marmering zorgt voor malsheid en smaak tijdens de bereiding. Het vlees is gemarineerd en voorgegaard.Kippenvlees Zout, aroma's, maltodextrine, suiker, gistextract, aardappelzetmeel, kurkuma, knoflook, uiensap, natriumdiacetaat, calciumlactaat, citroenzuur, melkzuur, zonnebloemolie, antioxidant (rozemarijnextract)Gluten, Soja, Selder, Mosterd, Sesam, MelkDe kip afgrillen door het vlees regelmatig te keren tot het een mooie bruine kleur heeft, doe dit rustig zodat de kip niet droog bakt.
Chicken Wings500 gramDe kippenvleugels zijn gemarineerd en daarna licht voorgerookt op de OerBBQ-smoker. U hoeft ze alleen nog even lekker af te grillen.Kippenvlees Zout, aroma's, maltodextrine, suiker, gistextract, aardappelzetmeel, kurkuma, knoflook, uiensap, natriumdiacetaat, calciumlactaat, citroenzuur, melkzuur, zonnebloemolie, antioxidant (rozemarijnextract)Gluten, Soja, Selder, Mosterd, Sesam, MelkDe kip afgrillen waarbij het vlees regelmatig gekeerd moet worden tot het een mooie bruine kleur heeft. Lak de wings af met de OerBBQ saus.
Smoked Porchetta5oo gramDe Smoked Porchetta is een topstuk vlees van OerBBQ en is in de basis te vergelijken met speklap. De porchetta is gemarineerd en heeft ruim 6 uur voorgaring op de OerBBQ-smoker gehad. U hoeft de plakken alleen nog af te grillen boven direct vuur en zal zorgen voor een OerGondische smaaksensatie.Varkenvlees 95%, Zout, Glucose Siroop, Melkeiwit, Dextrose, Mosterd, Sellerie, Natrium nitriet, Stabilisator E262, E450, E451, Anti oxydant E301, Anti bakmiddel E535Gluten, Soja, Selder, Mosterd, Sesam, MelkDe plakken afgrillen door het vlees regelmatig te keren tot het aan de buitenkant licht krokant is, dat gaat heel goed in een grillschaal of op een plaat.
SpareRib1 ribSpareRibs van de OerBBQ-smoker zijn het signature gerecht van onze chef Iwan. Na jaren uitproberen van juiste kruiding, vuur, rook en garing is hij tot dit mooie product gekomen. Grill de rib boven direct vuur af en geniet van dit gerecht, botjes kunnen niet gegeten worden.Varkenvlees 95%, Zout, Glucose Siroop, Melkeiwit, Dextrose, Mosterd, Sellerie, Natrium nitriet, Stabilisator E262, E450, E451, Anti oxydant E301, Anti bakmiddel E535Gluten, Soja, Selder, Mosterd, Sesam, MelkDe rib op de grill leggen en aflakken met de OerBBQ saus, de rib is klaar als deze licht scheurt wanneer je de holle kant naar elkaar toebuigt.
Aflaksaus Original200 mlDe aflaksaus is een must have om aan diverse vleessoorten toe te voegen. Zowel tijdens het afgrillen als bij het eten. Onze chef Iwan Janssen heeft deze saus speciaal ontwikkeld voor een extra smaaksensatie.Tomatenconcentraat,glucose-fructosestroop,azijn,zout,
uienpoeder,rookkruiden, mosterd, water,paprika,suiker,
melkeiwit,appelstroop,chilipepers,caramel,knoflook,
gemodificeerd maïszetmeel,azijnzuur,xanthaangom,
kaliumsorbaat,sojabonen,E150C,E150D,E211,E260,E270
Soja, Selder, MosterdGebruik de saus bij het afgrillen op de sparerib. Voor het serveren van de wings en grilled chicken deze insmeren.met een kwastje.

Het vleespakket bevat 2500gram gegaard vlees en is geschikt voor 4 á 5 personen.

Waar is te koop?

De Megense Molen

Voor (h)eerlijk streekproducten

Richard Houdijk
Molenstraat 2a
5366 BV MEGEN
T: 0412 852565
E: info@demegensemolen.nl
W: www.demegensemolen.nl

Het Kaashapje

Hét adres voor uw heerlijkheden

Campanulaplein 7
5271GX, Sint-Michielsgestel
T:: 073 - 888 5779
W: www.hetkaashapje.nl

OerBBQ op Social Media

/html>