bootstrap button

OerBBQ

Onze trailer bij jouw feest

Wij verzorgen een authentieke barbecue met een echte Amerikaanse smoker. Het indrukwekkende apparaat van zo'n 9 meter zorgt met zijn aanwezigheid alleen al direct voor een bijzondere sfeer. Wij vinden dat ieder evenement of feest uniek moet zijn en we houden van een uitdaging. Daarom denken we graag met u mee. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je aan onze apparatuur, dat proef je aan onze producten en dat zie je aan onze passie tijdens het 'smoken'. Uw gasten krijgen een OERbeleving van smaak, sfeer en gezelligheid.

OerBuffet

De OerGondische ervaring

Uw evenement of feest bestaat uit maximaal 60 personen. We bereiden de door u gewenste gerechten op de barbecue en smoker op onze thuisbasis. Op uw feest maken we het buffet live compleet met onze broden en salades. Ook bij ons oerbuffet doen wij geen concessies aan de kwaliteit en zijn alle producten vers en zonder toegevoegde kleur-, smaak- of conserveringsstoffen. .

Proeverij

Kom dicht bij het vuur

Op onze 'homebase' organiseren we workshops voor de BBQ en de Smoker. Deze kunnen als bedrijfsuitje organiseren maar er zijn ook door ons geplande workshops waarop iedereen zich kan inschrijven. Volg ons op Facebook dan ben je altijd op de hoogte!.

OerBBQ op Social Media